Bag Bondens Marked; Kærsgård Gårdbutik

Jette Højholdt Mikkelsen og Lars Peter Nielsen er gift med hinanden og flyttede i 2001 fra Frederiksberg på landet til Teestrup ved Haslev for at gøre en forskel på fødevarerne.
Jette og Lars driver sammen et lille landbrug og en gårdbutik - Kærsgård Gårdbutik. I gårdbutikken finder man året rundt kød fra egne dyr samt masser af varer fra udstillerne på Bondens Marked.

Klik her og besøg Kærsgårds hjemmeside

Både Lars og Jette har hver for sig opholdt sig i flere år i udlandet og ved derfra at det kan lade sig gøre at gøre sunde, spændende, friske fødevarer til en del af hverdagen og at handle lokalt.
I dag er det at gå på marked i mange byer en begivenhed og ikke en del af dagligdagen. Det håber de at der kan ændres på:

"Der skal efter vores mening være meget større fokus på alle de dejlige varer, som produceres i Danmark og handelen skal helst foregå så lokalt som muligt, da friske fødevarer er meget sundere og meget mere spændende end fødevarer der er fragtet over lange afstande. Vi har en skøn mangfoldighed på fødevarefronten herhjemme, som skal nydes efter årstiden."

Jette Højholdt Mikkelsen er den, der samler trådene og har kontakten til stadeholderne. Hun ansøger også om midler, hvor det er muligt og sørger for, at der kommunikeres med omverdenen.

Jette er uddannet korrespondent i fransk, tysk og engelsk og har i mange år arbejdet som chef- og direktionssekretær i diverse store danske firmaer med internationale kontakter. Det er den erfaring, der trækkes på, når der skal koordineres og kommunikeres. Hun har opholdt sig 4½ år Frankrig hvor der er blevet handlet meget på de lokale markeder og nydt mange dejlige franske fødevarer.

Lars Peter Nielsen tager sig af bl.a. økonomi og afrapportering m.v. Han har den praktiske sans og stor teknisk erfaring.

Lars er uddannet elingeniør og har også i en årrække arbejdet i store internationale firmaer. Lars er ansat som projektleder hos FLS Automation og er vant til at håndtere store projekter.

Vi sørger altså tilsammen for hele indholdet af Bondens Marked og alle de praktiske ting - såsom godkendelser fra myndigheder, reklamemateriale og meget mere.

Jette Højholdt Mikkelsen kan kontaktes på telefon 28 19 85 08 eller gaardbutik@kaersgaard.net . Lars Nielsen kan kontaktes på 28 35 93 56.
  

Mød Jette på Kærsgårds blog