Bondens Marked i København på Sankt Jakobs Plads på Østerbro

Hver lørdag året rundt fra kl. 10.00 til kl.15 står bønderne klar på Bondens Marked Sankt Jakobs Plads på Østerbro med friske, spændende råvarer og tager imod en masse bevidste og interesserede kunder. 

Kom og få en snak med bonden selv og køb hans/hendes kvalitetsprodukter på Danmarks hyggeligste marked for fødevarer - direkte fra bonde til kunde.

Se stadeholderne her.

Formålet med Bondens Marked er at få skabt en kontakt og handel direkte mellem forbrugeren og bonden selv uden om det fordyrende detailled. Det sikrer, at der kan opretholdes en høj kvalitet af helt friske fødevarer til en god pris. Det finder man ikke supermarkederne.

Vi bønder ude på landet har en stor kærlighed og entusiasme for det, vi laver, og det vil vi gerne dele med jer i storbyen, som måske ikke lige har mulighed for at komme forbi og købe vores varer i vores gårdbutikker.

Følg med i livet på landet - Bondens Marked er på Facebook

Bondens Marked kommer til Østerbro hver lørdag året rundt

Vi kan sagtens bruge nogle frivillige til at hjælpe os. Har du fx mod på at koordinere en bod, hvor der kan byttes køkkenredskaber man gerne vil af med, så tag fat i os! Har du andre ideer til aktiviteter, hører vi det også meget gerne.

 

Tag fat i folkene bag Bondens Marked og hør mere

Bondens Marked på København er på Facebook og kan sagtens bruge flere Likes